Tacogratäng
ingredienser:
400 g köttfärs
1 påse tacokrydda
Valfri pasta (jag tog penne)
Matlagningsgrädde (valfri mängd)
Riven ost
Gör såhär:
Koka pastan. Stek köttfärsen och häll i tacokryddan - se till att inte steka för hårt och för länge utan köttfärsen ska vara lite krämig, häll på lite vatten om så behövs. När pastan kokat klart, häll av vattnet och varva pastan med köttfärsen, häll över matlagningsgrädde och rör runt, strö därefter osten över och in i ugnen på 225 grader i drygt 10-15 minuter.

400 g köttfärs
1 påse tacokrydda
Valfri pasta (jag tog penne)
Matlagningsgrädde (valfri mängd)
Riven ost
Gör såhär:
Koka pastan. Stek köttfärsen och häll i tacokryddan - se till att inte steka för hårt och för länge utan köttfärsen ska vara lite krämig, häll på lite vatten om så behövs. När pastan kokat klart, häll av vattnet och varva pastan med köttfärsen, häll över matlagningsgrädde och rör runt, strö därefter osten över och in i ugnen på 225 grader i drygt 10-15 minuter.

Kommentarer
Trackback